Ajánlatkérés

Üzenjen, vagy kérjen ingyenes tetőfelmérést!
Palatető felújítás és lapostető szigetelés egész Magyarország területén!
Lapostető szigetelés már 1800 Ft/m2 áron!

Lapostető vízszigetelés

Az épületszerkezetek kivitelezése során kiemelkedő fontosságú a csapadékvíz elleni védelem kiépítése, tehát a megfelelő vízszigetelési rendszer megalkotása. Egy jó vízszigetelés a megfelelően megtervezett szigetelés rétegrend, a helyesen megválasztott szigetelő anyagok, és a gazdaságosan  végzett szigetelés kivitelezés összessége. A jó vízszigetelés a szigetelés megfelelő tervezésével (…)

Tető hőszigetelés

A különböző épületszerkezetek tetőszigetelése több funkciót is ellát: szigetelés, hőszigetelés, párazárás, páraelvezetés. Ennek megfelelő megtervezése és kivitelezése szigetelési szakember feladata. Az építkezések során egy a tetőszigetelésben nem járatos építtető számára kevésbé kézzelfogható az épület szigetelés rendszere, illetve előfordul, hogy látszólag költségtakarékos megoldást valósítanak meg, amelynek hosszú távú költségei (…)

Palatető felújítás gyorsan

A palatető sajnos 15-20 év után elkezd repedezni, mohásodni, így vízzárósága jelentősen csökken. Az elöregedett, repedt, beázó síkpalával fedett tetők színes, mintás zsindelylemezes felújítása megoldást nyújt a beázási problémákra.

– A munkálatok 2-3 nap alatt elvégezhetők.
– Az eredeti palatetőt nem bontjuk meg, ezért a munkavégzés közben előforduló csapadék nem okoz beázást.
– Felújítást követen a szigetelőanyag speciális felületi kiképzése miatt szükségtelen a hófogó.
– A felújított palatető növeli az ingatlan értékét.
– Színtartó , cseréphatású mintázat.
– Várható élettartam 35-40 év