Szolgáltatások

Lapostető vízszigetelés

Az épületszerkezetek kivitelezése során kiemelkedő fontosságú a csapadékvíz elleni védelem kiépítése, tehát a megfelelő vízszigetelési rendszer megalkotása. Egy jó vízszigetelés a megfelelően megtervezett szigetelés rétegrend, a helyesen megválasztott szigetelő anyagok, és a gazdaságosan  végzett szigetelés kivitelezés összessége. A jó vízszigetelés a szigetelés megfelelő tervezésével (…)

–> Olvasson többet: Lapostetők vízszigetelése

Tető hőszigetelés

A különböző épületszerkezetek tetőszigetelése több funkciót is ellát: szigetelés, hőszigetelés, párazárás, páraelvezetés. Ennek megfelelő megtervezése és kivitelezése szigetelési szakember feladata. Az építkezések során egy a tetőszigetelésben nem járatos építtető számára kevésbé kézzelfogható az épület szigetelés rendszere, illetve előfordul, hogy látszólag költségtakarékos megoldást valósítanak meg, amelynek hosszú távú költségei (…)

–> Olvasson többet: Tető hőszigetelés

hőszigetelés

Palatető felújítás gyorsan

A palatető sajnos 15-20 év után elkezd repedezni, mohásodni, így vízzárósága jelentősen csökken. Az elöregedett, repedt, beázó síkpalával fedett tetők színes, mintás zsindelylemezes felújítása megoldást nyújt a beázási problémákra.

– A munkálatok 2-3 nap alatt elvégezhetők.
– Az eredeti palatetőt nem bontjuk meg, ezért a munkavégzés közben előforduló csapadék nem okoz beázást.
– Felújítást követen a szigetelőanyag speciális felületi kiképzése miatt szükségtelen a hófogó.
– A felújított palatető növeli az ingatlan értékét.
– Színtartó , cseréphatású mintázat.
– Várható élettartam 35-40 év

Olvasson többet: Palatető felújítás

Ha szeretne Ön is egy megbízható partnert szigetelési munkáltainak kivitelezéséhez, hívja a (70) 500 72 88 számon Marozsán Ferencet, vagy töltse ki az ingyenes lapostető szigetelés ajánlati jelentkezést!