PVC tetőszigetelés

Tetőszigetelés PVC lemezzel

PVC szigetelés új lapostetőn – A polivinilklorid azaz PVC alapanyagból készülő vízszigetelő lemezek legjellemzőbb felhasználási helye új könnyűszerkezetes lapos tetők, ferde tetők kivitelezésénél a létesítmények csapadékvíz elleni szigetelése. A PVC szigetelőlemez igen jól felveszi az ilyen típusú épületeknél gyakori szerkezeti rezgéseket, ugyanakkor az ilyen alacsonyabb hajlásszögű tetők esetén is képes tökéletes vízzárást biztosítani.

PVC tetőszigetelés használata

Az elterjedt szigetelési mód, a leplesített PVC tetőszigetelés esetén az egyenes szigetelési rétegrendben – azaz a hőszigetelő réteg felett elhelyezkedő lágy PVC szigetelő lemezzel – kivitelezett melegtető. Ezzel a szigetelő technológiával gyakorlatilag bármely födémtípusra kiváló minőségű, jó hő- és páratechnikai mutatókkal rendelkező lapostető rétegrend hozható létre. A PVC szigetelés rögzítési módjai szerint (ragasztás, mechanikus /dűbeles/ rögzítés, leterhelés) is sokféle lehetőséggel bíró módszer, és a legváltozatosabb helyeken is minőségi szigetelési megoldást biztosít.

PVC tetőszigetelés előnyei

Ezen szigetelési módszer előnye, hogy nagyon gyorsan beázás mentessé lehet tenni a szigetelendő épületet. A belső munkákat hamarabb lehet megkezdeni, a kivitelezési idő lerövidül. A tetőszigetelés kivitelezése gépesített egy önjáró hegesztő készülékekkel, ráadásul a szigetelő tekercsek nagyobb mérete miatt is hatékony a munkavégzés.

Ha szeretne Ön is egy megbízható partnert szigetelési munkáltainak kivitelezéséhez, hívja a (70) 500 72 88 számon Marozsán Ferencet, vagy töltse ki az ingyenes lapostető szigetelés ajánlati jelentkezést!